Sølvsuper + PXLR = Både Og Film og Postproduksjon

Vegger rives ned og selskaper slås sammen i Skyskraperen i Maridalsveien 89. Resultatet er et splitter nytt film- og postproduksjonsselskap som i disse dager rigges for vår tids behov. – Med dette ser et nytt og utvidet Både Og dagens lys der lydfolk og bildefolk jobber på kryss og tvers i jakten på produksjonsgull, sier daglig leder Ola-Per Ekblom.

Både Ogx
Fra venstre utenfor bildet, Øystein Haare, i bildet: Alexander Balchen, Lars Olav Seim, sittende på trinn 3 nedenifra: Eskil Paus, og mot høyre, ikke langt fra midten: Ola-Per.

– Med PXLR og Sølvsuper slått sammen kan vi nå levere film- og postproduksjon til både små og store prosjekter. Sammenslåingen gir oss mange flere strenger å spille på. Vi har gått fra å være gitar til å være sitar, sier daglig leder i Både Og/PXLR, Ola-Per Ekblom.

– I denne sammenheng er det betimelig å si at vi gir bort all Sølvsuper-merch. Førstemann til mølla!, skyter eks Sølvsupermann Øystein Haare inn, makker Lars Olav Seim nikker ivrig med. De to går sømløst over som filmprodusenter i den nye satsingen og tar med seg registallen fra Sølvsuper med navn som Iram Haq, Andres Heger-Bratterud og Mats&Mørland, for å nevne noen.

Ny postprodusent

Den nye avdeling vil hete Både Og Film og Postproduksjon. For å få fart på satsingen har postprodusent Alexander Balchen blitt hentet inn fra Go Electra. Med foto, regi og klipp i bunn er han en kreativ og handlekraftig produsent med mange års erfaring, både fra redaksjonell og kommersiell postproduksjon.

– Jeg gleder meg til å se hele huset i full sving. Postproduksjonsavdelingen skal levere kvalitet i alle ledd og videreføre kvaliteten PXLR har stått for. Når vi også har med oss Sølvsuper med sin dyktige registall, kan vi levere film fra A-Å. Dette blir Norges råeste set-up for reklamebransjen, sier Alexander i en kommentar. 


– For øvrig er ambisjonene klare og som alltid: God kaffe og produksjon av høy kvalitet, avslutter Ekblom.