Sondre Røe + Metteson = sant

Popstjerne og mossing Metteson er aktuell med ny musikkvideo til sin siste singel, «Put it to Sleep». Den er regissert av Tangrystans Sondre Røe og konseptualisert av regissøren og Metteson selv.

Mettesson

«Put it to Sleep» er første singel fra Mettesons kommende debutalbum, som ifølge artisten selv er «farlig nær utgivelse».

«Put it to Sleep» er nominert i kategorien årets musikkvideo ved Kortfilmfestivalen i Grimstad. Tangrystan forklarer at sangen handler om å overvinne vanskelige tider og opplevelser:

– Musikkvideoen er en sømløs representasjon av sangens budskap med visuelle elementer som inkluderer tårn av puter, fantastiske kostymer, synkronisert koreografi, sandvibrasjon og glitter.

Se «Put it to Sleep» her.

Tangrystan-regissør (og billedkunstner m.m.) Sondre Røe sier at det var en utrolig opplevelse å jobbe med denne musikkvideoen sammen med Metteson.

– Vi ønsket å skape noe som var både visuelt slående og følelsesmessig resonant, og jeg mener vi lyktes med det. Jeg er så stolt av hva vi har oppnådd sammen, og jeg kan ikke vente med å se publikums reaksjon på det ferdige resultatet, forklarer Røe.

24cac6da 77d5 4a75 b17a ab841a1ec063
Fra innspilllingen: Metteson, Ole Kristian Tangen, Sondre Røe & Marius Aaserud.