Sørensen og Knudsen til Young Lions

Art director-teamet Eirik Sørensen og Finn Knudsen fra Dist vant konkurransen om å delta i Young Lions etter en nær enstemmig juryavgjørelse.

9185 177c1 original

– Whohoo! Så jævlig fett! Vi har sittet og klikket refeshknappen på den jævla nettsiden deres i to timer nå.

Slik lyder reaksjonen fra Eirik Sørensen i det kreativtforum.no tar en telefon for å fortelle teamet om triumfen. Stort mer vettugt er det ikke å få ut av teamet i en sånn stund, annet enn en bekreftelse på at de to reiser nedover. Kronerullingen fra bransjehold, som til nå er kommet opp i 13.000, vil garantert komme godt med.

Enkelt, men velfundert.
Ifølge jurymedlem Hans Martin Rønneseth fra SMFB, var juryen bortimot så enig som en jury kan bli.
– Samtlige jurymedlemmer var enige om at dette var den beste idéen. Tanken bak representerer en høyst original vending i kategorien veldedig reklame, og denne filmen ville gjort seg bemerket såvel innenfor som utenfor TV-ruta. Enkelt, men velfundert og slående.

– Det som også er veldig spennende med den er at den utfordrer tilsvarende organisasjoner, og virkelig viser at vi bryr oss og hjelper hverandre, uttaler markedssjef i Capa, Espen Strand Henriksen.

Teamet har blant annet tidligere konkurrert i Young Creatives-delen av Eurobest, og representerte Norge i den internasjonal Best Y.E.T.-konkurransen i London i begynnelsen av mai.

Last ned vinnerbidraget under.

ac7d7c7f-9500-47d1-bc82-4983e9a79328.pdf