Statnett velger SDG

Etter en omfattende anbudsprosess har Statnett valgt Scandinavian Design Group som sitt nye designbyrå.

62503 2193c original

SDG skal sammen med reklamebyrået McCann Oslo og retail- og ekspressbyrået Craft hjelpe Statnett med både visuell og redaksjonell kommunikasjon i årene som kommer.

– Det er ikke mange miljøer i Norge som kan vise til gode resultater innenfor alle de kompetanseområdene vi etterspør, sier Kristian Marstrand Pladsen, kommunikasjonsdirektør i Statnett. Etter en grundig evaluering av flere gode leverandører, har vi konkludert med at SDG, og søsterbyråene deres på Sandaker, leverer på behovene våre på en utmerket måte, fortsetter Marstrand Pladsen.

Omfattende oppgradering

– Statnett er systemansvarlig i det norske kraftsystemet og i løpet av de kommende 10 årene skal Statnett investere omfattende i bygging og oppgradering av sentralnettet. Det er utfordrende for Statnett å formidle samfunnsoppdraget og samtidig gjøre seg attraktiv i jakten på gode talenter. Vi gleder oss til å hjelpe Statnett med alt fra videreutvikling av deres grafiske profil, via innholdsproduksjon til ulike ekspress- og malbaserte tjenester, sier Jannicke Øiaas, administrerende direktør i SDG.

– Dette er et tydelig bevis på at det hjelper å slå ned veggene på Sandaker. Vi har et tjenestespekter som er attraktivt for flere av Norges viktigste merkevarer.

Herlig meningsfylt

– Å få tillit til å få jobbe med en av Norges viktigste samfunnsaktører, er intet mindre enn meningsfylt og herlig. Fremtidens klimavennlige energiløsninger krever et robust kraftsystem og med tilrettelegging for ny fornybar kraftproduksjon står kraftbransjen overfor det mange kaller en revolusjon. Et paradigmeskifte som byr på store utfordringer, så vel som muligheter. Vi gleder oss til å ta fatt på denne reisen sammen med Statnett, sier Caroline von Hoyningen-Huun, Client Director i SDG.