Stjerneklart for effektivitet

Fredag 31. oktober er det klart for utdeling av årets Stellapris. Arne Hjeltnes leder showet og for første gang i konkurransens historie deles det ut ærespris. Les mer om arrangementet og meld deg på utdelingen her.

12302 67555 original


Når Stella 31. oktober inntar festsalen i Gamle Logen er det første gang konkurransen holdes årlig. Nytt av året er også at det deles ut ærespris til en person som gjennom flere år har vært med å bidra til økt fokus på dokumentasjon av kommunikasjonseffekt.

Hvorfor innfører man en ærespris i konkurransen?

– Vi har lyst til å gi heder og ære til de i bransjen som står på og som har jobbet i mange år for at man skal bli flinkere til å dokumentere kommunikasjonseffekt. De som har jobbet mye for dette har vi rett og slett lyst til å premiere og få fram i lyset. Intensjonen med æresprisen er at den skal bli årlig. Da juryen hadde møte om prisen hadde vi mange navn på blokka, så jeg tror dette er en pris som er kommet for å bli, forteller daglig leder i Kreativt Forum, Sol Olving.

Er du fornøyd med årets æresprisvinner?
– Ja, jeg er veldig fornøyd med årets vinner, sier Olving.

Gøyal vossing Arne Hjeltnes er årets konferansier. Olving er godt fornøyd med valget av ham også.
– Arne er jo en mann som er godt kjent med både reklamebransjen og annonsørene, samtidig som han er en entertainer av rang. Han er i tillegg godt kjent og både sjarmerende og morsom, så vi tror at det skal bli veldig bra. Vi er kjempeglade for å ha fått ham til å lede årets prisutdeling.

Høyt nivå Til tross for at det i år ikke var flere enn åtte innsendte arbeider totalt til konkurransen, er nivået på årets vinnere veldig høyt, noe som gleder Olving.
– Juryen sa faktisk at de var imponert over nivået i år, et nivå som også er høyere enn hva det var i fjor. Det sier faktisk juryen hvert år, så det mener jeg viser at Stella bidrar til å øke fokus på en arbeidsprosess som kommer både byråer og anonsører til gode. I tillegg er casene godt dokumentert og mange er også velskrevet og virkelig gøyale å lese, forteller hun.

I år som i fjor er det finansprofilen Trygve Hegnar som deler ut årets buisnesspris. Bring Dialogue er også på plass for å dele ut den nyinnstiftede DialogPrisen.

Alle kveldens vinnere feires med god drikke og deilig mat og etter at de gjeve stjernene er delt ut spilles det opp til dans i de fornemme lokalene. Påmeldingsfristen for å være med på kalaset er i dag.
– Vi håper at også så mange annonsører og kreatører som mulig finner veien til årets Stella-utdeling, avslutter Sol Olving.

Meld deg på årets utdeling her.