Stortalent til Heydays

Designbyrået Heydays vokser og ansetter Maria Sofie Rose som ny designer. Hun kommer på anbefaling av ingen ringere enn Paula Scher fra Pentagram.

88463 5e208 original
Maria Sofie Rose (t.v.) med en av sine nye designkolleger i Heydays, Lars Kjelsnes. Foto © Heydays
88464 d8d61 original
88465 ea8f3 original
88466 1da86 original
88467 a7ab9 original

Maria Sofie Rose har nylig flyttet hjem fra New York, der hun har fullført sin utdanning fra Parsons School of Design og School of Visual Arts.

– Maria er et stort talent og har gjennom studiene opparbeidet seg en imponerende portefølje med et særlig fokus på identitetsdesign. Når Paula Scher fra Pentagram anbefaler henne, så blir man jo litt imponert. Maria tilfører noe vi ikke har og er allerede et superpositivt tilskudd i arbeidshverdagen, sier byråleder Mathias Haddal Hovet.

– Maria har et imponerende øye for komposisjon, et veldig variert uttrykk og evner å skape masse identitet med svært få virkemidler. Med en sterk felles interesse for identitetsdesign passer Maria perfekt inn hos oss og vi gleder oss masse til å vise hva vi kan få til sammen. Vi er kjempeglade for å få Maria med på laget. Hun er så blid!, sier Hovet.

– Det er utrolig inspirerende å ha blitt en del av Heydays-teamet, med så mange bra folk som har tatt meg imot med åpne armer. Jeg gleder meg til å se hva vi kan skape sammen av visuell identitet og god kommunikasjonsdesign, sier Maria Sofie Rose.

Heydays ble etablert i 2008 og teller nå 11 ansatte. Teamet spesialiserer seg på design av visuelle identiteter for norske og internasjonale kunder, eksempelvis Monner, Huddly, VG, Oslo Bysykkel, Kolonial.no, Thames & Hudson, Flokk, Spiff, Hjemmelegene, Fiken og Ably Medical. Heydays er også medeiere i utviklingsmiljøet Kodebyraaet.