Storyline satser på VFX

Storyline Studios utvider avdelingen for visuelle effektet, der Øystein Larsen blir en viktig brikke i selskapets utvikling.



Larsen har bred erfaring fra både utland og innland. Han har den seneste tiden fungert som VFX-supervisor på Max Manus samt en ny norsk spillefilm med mye VFX som fortsatt er under produksjon.

Øystein Larsen vil fungere som VFX-supervisor hos Storyline Studios, og vil bli involvert i alle selskapets avdelinger som berøres av VFX.

Etter sommeren vil Einar Martinsen og Jonas Haugen tre inn i rekkene og også de vil bli en del av selskapets VFX-avdeling.

– Vi ønsker å bygge opp et komplett team av nøkkelpersoner og dra nytte av freelancere der det er nødvendig. Et viktig mål for avdelingen er å hente inn internasjonale jobber, og da er det avgjørende at vi kan dra nytte av kompetanse på tvers av selskaper og gjennom freelancere. Vår filosofi bygger på at vi enkelt skal kunne dele jobber og samarbeide med de andre VFX-aktørene i markedet, uttaler leder for Storyline Studios bildeavdeling, Martin Thorkildsen.

Storyline Studios har nettopp fått to av årets tre Amanda-nominasjoner for beste VFX-arbeid på spillefilm.