Strategisk rådgiver til SMFB

SMFB styrker staben med Binta Kristin Hammerich fra Geelmuyden Kiese.

94403 1b362 original
Binta Kristin Hammerich og Kristian Kristiansen.

Binta Kristin Hammerich har syv års bransjeerfaring, både nasjonalt og internasjonalt og har jobbet strategisk med ulike kommunikasjonsoppgaver for kjente merkevarer innen tech, FMCG, livsstil og kultur. Nå blir hun strategisk rådgiver i SMFB.

– Jeg har hatt en lærerik tid Geelmuyden Kiese sammen med flinke folk. Jeg har imidlertid vært veldig imponert av det kreative og strategiske fagmiljøet hos SMFB. Da jeg fikk muligheten til å bli med på laget måtte jeg rett og slett takke ja. Nå gleder jeg meg masse til å ta fatt på nye utfordringer og er allerede godt i gang med spennende prosjekter, sier Hammerich.

Før Geelmuyden Kiese, var Hammerich rådgiver i mediebyrået OMD Norge. Hun har tidligere vært ansvarlig for den daglige driften av ICCO (International Communications Consultancy Organisation) før hun senere gikk over til Cannes Lions International Festival of Creativity med ansvar for Creative Effectiveness og PR Lions-kategoriene. Hammerich er utdannet markedsfører og har en master (MSc) i Marketing Communications fra Birkbeck University of London.

– Vi er svært glade for at Binta har begynt hos oss, og opplever allerede at hun tilfører kundene våre verdifull kompetanse, sier CEO Kristian Kristiansen.