Styrker front- og backend

Tinagent føyer to unge fotografer inn i sin portefølje, Jørgen Gomnæs (28) og Sigurd Fandango (24). I tillegg går Kjetil Wold fra Anti inn i fotoagenturets styre.

11638 90970 original
11639 80157 original
11640 2f5b6 original
11641 9d2e0 original
11642 fe2a4 original


– Det har vært en omstendelig prosess å finne frem til de to nye fotografene som vi ønsket å satse på, og som inngår i det utvidete teamet som nå teller 10 fotografer. Valget falt på en utpreget feinschmecker innen mote & skjønnhet, samt et annet supertalent innen dokumentar- og portrett genren. Vi gleder oss til samarbeidet med disse to unike fotografene, sier Cathrine Sigurdsen og Tina Holth, partnere i Tinagent.

Jørgen Gomnæs er motefotograf med bakgrunn fra LA, hvor han en tid jobbet i mørkerommet til legenden Helmut Newton. Han flyttet nylig hjem til Norge etter en periode i London, og har den siste tiden levert moteserier til blant annet Elle, D2 og Personae. Hans Paparazzi-aktige fotoserie av Petter Northug for Choice Magazine vakte oppsikt da den ble publisert i 2010.



Sigurd Fandango startet i magasinet =Oslo. Han har, tross sin korte karriere, allerede rukket å bli fast bildeleverandør på oppdrag for blant annet D2, Nationaltheatret, Forlaget Press og senest nå i julen for Aftenposten med store bildereportasjer om Afrikas nye middelklasse. I 2010 høstet han gull i Gullsnitt i kategorien Portrett. Fandango er dessuten den eneste i Tinagents nye team med eget band: Go Fandango, der han er vokalist.

– I tillegg har vi gjort endringer i Tinagents styre. For å styrke alle ledd er det med stor forventning vi ønsker Kjetil Wold velkommen, sier de to agentene.

– Kjetil har lang fartstid fra design og kommunikasjonsbransjen. Han er uredd og viser et brennede engasjement for nytenkning og forståelse av å bygge merkevarer over tid. Vi ønsket oss en person som kjente bransjen, og som forstår vår virksomhet. Valget falt på Kjetil som vi har kjent i mange år blant annet som samarbeidspartner for utviklingen av Tinagents prisbelønte identitet og nettsider.



– Jeg har fulgt Tinagent i alle år, og vært så heldig å bli kjent med både Tina, Cathrine og alle de fantastiske fotografene de representerer. Jeg gleder meg til og arbeide med Tinagent og vil bidra med mine erfaringer og visjoner for hvordan bli enda bedre i fremtiden. Nye fotografer og nye tanker viser allerede at vi går mot en spennede vår, sier Kjetil Wold fra Anti.