Suksess for OSL-app

Oslo Lufthavns nye applikasjon for iPhone og iPad har blitt lastet ned over 60.000 ganger på under én måned.

11543 13b1b original
11544 58359 original

Applikasjonen har en rekke funksjoner. Blant annet kan brukerne se direktebilder fra sikkerhetskontrollen og få oversikt over lengden på køen, hvilken gate flyet går fra og om det er i rute og få informasjon om transport til og fra flyplassen.
– Den enorme interessen for app’en viser nytteverdien den har for våre reisende, forteller Espen Ettre, Kommersiell direktør ved Oslo Lufthavn.

Bare i løpet av de ti første dagene på markedet ble den lastet ned 30.000 ganger. Drøye to uker senere var det tallet steget til 60.000.
– App'en skal være med på å forenkle reisen ved å inneholde relevant informasjon for de reisende og er et viktig ledd i vår merkevarebygging. Den er et ypperlig verktøy for å skape bedre dialog med og service ovenfor de mer enn 20 millionene som reiser til og fra Oslo Lufthavn i år, påpeker Espen Ettre.

– Enorm respons
. Applikasjonen er laget i samarbeid mellom Dinamo Reklame og Apphuset. Kreativt hovedteam på OSL i Dinamo, Hanne Martinsen og Victoria Marie Evensen, står bak idéen sammen med utviklerfirmaet Apphuset. I første omgang er det kun iPhone og iPad-brukere som har tilgang til applikasjonen.

– Applikasjonen ble utviklet for iPhone og iPad, men med responsen vi har hatt så langt har vi umiddelbart satt i gang med å utvikle en versjon også til Android-telefoner, forteller Christin Elvegård, seniorrådgiver i Dinamo Reklame.

– Responsen på app'en har vært helt enorm. Den er tydeligvis noe som folk har god bruk for. Vi får fem til seks mailer hver dag om nytteverdien av den. Appbrukere gir tradisjonelt sett mye tilbakemeldinger til utviklere, men maken til positiv respons har vi aldri opplevd før, forteller Leiv Fasmer, daglig leder i Apphuset.

Sjekk ut Oslo Airport-app'en her.