Sune Eriksen til Tinagent

– Med lang fartstid som kommersiell fotograf og regissør, er Sune Eriksen en naturlig satsing i et marked hvor etterspørselen etter film og foto i kombinasjon nærmest har blitt en standard, sier partner og daglig leder Tina Holth.

Sune bw
Sune Eriksen. Foto: Mari Gjørv

– Vi har stor respekt for Sune, både som fotograf og regissør. Han har en spennende tilnærming til faget, som tiltaler oss, sier Cathrine Sigurdsen, agent og partner i Tinagent.

– Han er lidenskapelig opptatt av mat, vin og reising, og trives aller best når disse interessene sammenfaller med foto- og filmoppdrag. For de uinnvidde: Sune er fotografen bak D2s faste spalte «Mitt kjøretøy». Der viser han noe av det han behersker best, mennesker i en naturlig setting med lidenskap og nysgjerrighet.

– Sune jobber med hjertet, tar i bruk omgivelsene og skaper et upolert uttrykk. Han drives av nysgjerrighet, research og kreativitet i alt og alle han møter på sin vei, supplerer partner og daglig leder Tina Holth.

SE Napa 1012 3265x
SE Motell 0108 052
SE Kvame 0313 0128xx
SE IB 1114 1858
SE ENTUR 1019 7211x
SE Botten 0813 0152x
Hellstrom 0711 0009

– Jeg har som mål om å fotografere mennesker og miljøer jeg møter med troverdighet, kunnskap og ærlighet. Det er nysgjerrigheten til historiene som er drivkraften i mitt arbeid som fotograf og regissør. Etterspørselen etter visuelle historier, enten i form av et fotografi eller på film, og ofte nå i kombinasjon med hverandre, gjør Tinagent til en naturlig samarbeidspartner for meg, sier Sune Eriksen, og legger til at han ser frem til det nye samarbeidet.

– Annerledesåret 2020 er lagt bak oss, og vi gleder oss til å starte 2021 med blanke ark og Sune med på laget, avslutter Cathrine Sigurdsen.

Showreel Sune Eriksen

Om Tinagent

I tillegg til Sune Eriksen, består Tinagent av regissørene og fotografene Pål Laukli, Sigve Aspelund, Aksel Jermstad, Eirik Evjen, Trine Hisdal, Knut Bry, Lisa Westgaard, Dusan Reljin, Sebastian Ludvigsen, Thomas Qvale, Maren Klakegg, Cathrine Wessel, Morten Borgestad og Jonathan Vivaas Kise.