Svane velger SMFB

Svane har i mange år vært en ledende produsent av senger, med distribusjon langt utover Norges grenser. Nå står de overfor sin viktigste lansering noensinne. Til å hjelpe seg med lanseringen har de valgt SMFB.

MG 5157 justert

– Å ligge komfortabelt i en seng tilpasset din kropp og dine behov er avgjørende for å kunne sove godt, sier salg og markedsdirektør i Svane, Tor Sandblåst. – Vårt fokus har alltid vært å utvikle teknologi som nettopp muliggjør dette. I våre senger skal du ligge godt uavhengig av kroppsform eller vekt. Nå har vi videreutviklet suksessformelen vår ytterligere ett steg og lanserer neste generasjon Svanesenger, sier han.

– Når vi nå planlegger for vår største satsning noensinne, var det viktig for oss å finne en partner som vi var komfortable å jobbe med. Som nesten kunne fungere som en forlengelse av vår egen markedsavdeling. I tillegg var det selvsagt avgjørende at de hadde internasjonal erfaring. Alt dette fant vi i SMFB. Et dedikert team med god erfaring fra å jobbe internasjonalt, både fra å ta norske merkevarer ut i verden, men også fra å jobbe med internasjonale merkevarer, avslutter Sandblåst.

– En bauta i markedet

– Vi er stolte av å få muligheten til å jobbe med norsk møbelproduksjons første varemerke, sier Lasse Polmar, rådgiver i SMFB. – Svane er en bauta i markedet samtidig som de virkelig er ambisiøse på egne vegne og menneskers søvnkvalitet. Selv om hjemmemarkedet er viktig å ha et godt fotfeste i, er det jo alltid spennende å jobbe med merkevarer som har ambisjoner utover eget marked. Nå gleder vi oss bare til å bidra i lanseringen av deres største sengerevolusjonen på 50 år. Vi er allerede godt i gang med arbeidet med nyhetene som kan gjøre det vanskeligere for enkelte å komme seg opp om morgenen, avslutter Polmar.