Svermeri i krisetider

Avgangselevene ved Tekst og AD på Westerdals går forhåpentligvis snart ut i arbeid. Men først skal Utbruddfestivalen og avgangsutstilling avvikles. I den forbindelse lanseres nettdatingtjenesten www.dateagraduate.com.

8125 bd39f original

Tanken med konseptet rundt avgangsutstillingen er å sette følelser i sving hos bransjen. Speeddating er jo ikke siste nytt i businessverden, men Westerdølene gjør sitt for å dempe alvoret i situasjonen.
– Vi er jo klar over at man må kjempe litt for plassene der ute. Derfor vil vi vise oss frem fra våre beste sider, forteller de.

Med personlige profiler og studiobilder fallbyr eleven personlige egenskaper og styrker. Invitasjoner blir sendt til utkårede bransjerepresentanter, men enhver med behov for kreative arbeidere kan komme til Rockefellers innerste gemakker for en uforpliktende samtale og en titt på hva avgangselevene ha å by på i perioden 8.-10. juni under Utbruddfestivalen på Rockefeller.

– Vi ville selge kullet vårt samlet, og ville gjøre noe mer enn den sedvanlige mappeflippinga. Alle tjener på at vi er sammensveiset og viser evne og lyst til å dra lasset i samme retning, sier gjengen bak.

Da gjenstår det bare å se om bransjefolket er like kåte på unge kreatører som de er på jobb.

Selve Utbruddfestivalen går av stabelen mandag 8. juni 17.00 og kulminerer i Sommerfesten onsdag 10. juni 20.00.

Se også www.dateagraduate.com og www.westerdals.no/utbrudd.


Annonse: