Svorsk regissør til Sheriff

Filmproduksjonsselskapet Sheriff har signert regissør Philip Berger, en regissør med svorsk-amerikansk aksent

88082 b4da0 original
«Mås!» Philip Berger og hans svorsk-amerikanske aksent skal lage reklamefilm i Sheriff.

Philip Berger kom over grensen fra Sverige i høst, og er nå en del av Sheriff-stallen. Han har jobbet med film fra begge sider av bordet, som kreativ leder fra byråsiden (BAS ITG Stockholm) med kunder som Marshall (headphones), Statoil og Systembolaget, samt regissør for kunder som Old Milwaukee, Coca-Cola, Nokia, Mitsubishi og Tele2.

– Det er verdt å nevne Philips «to ben» når det gjelder historiefortelling, sier executive produsent Eivind Sæther.

– Ett ben i den absurde, morsomme, komiske, og noen ganger mørke siden, og det andre benet sterkt forankret i karakter, historie, konsept og det å utforske gråsonene i menneskelige relasjoner. Filmene med Will Ferrell for Old Milwaukee er udødelige klassikere, som man kan se om igjen og omigjen uten å noen gang gå lei.

I tillegg til en rekke reklamefilmer, har Berger også VR og digitalt innhold på show-reelen.

– Født i USA, norske forfedre, lærte seg norsk som ung, flyttet til Stockholm i 2005, og nå heldigvis permanent hos oss i Oslo. Litt gøy med svorsk med amerikansk aksent, tilføyer produsent Beril Holte Rasmussen.

– Det kreative regi-fellesskapet i Sheriff har vært veldig tiltalende for meg, med kreative møter, satt i system. Å ha et kreativt hvor rom man kan utvikle prosjekter sammen med andre regissører, når man ønsker det, er utrolig fint, sier Philip Berger om sin nye arbeidsplass.