New Talents i B-Reel

Eivind L er blant regissørene som går inn under New Talent-paraplyen i B-Reel Films Scandinavia.

88081 fcaf1 original
Regissør Eivind L går inn i New Talent-programmet til B-Reel Films Scandinavia.

Ifølge Audun Lyngholm Wittenberg, Executive Producer i B-Reel, har New Talent-programmet til B-Reel Films Scandinavia vært en suksess i Stockholm, hvor sultne unge lovende får utvikle seg på reklameregi og samtidig får tilgang på de tyngre prosjektene som regiassistenter. Og nå er turen kommet til Eivind L (Landsvik, red.anm.).

– Det er en unik mulighet for å tjene penger mens det lekes og læres. Kremeksempelet er regissør Lina Söderström, som startet under New talent-fanen, men som i høst tok steget opp. Hun ble kåret til Årets Nye talent under Roygalan 2017, svenskenes Gullbranson, forteller Lyngholm Wittenberg.

Eivind L har gjort adskillige musikkvideoer for folk som Lars Vaular og Astrid S, Mae & Chirag (Karpe Diem) og Ost & Kjex. Han ferdigstiller i disse dager en ny musikkvideo for Gundelach og ARY, og er nominert til spellemann for sin video for «Himmelen Revna» av Daniel Kvammen med Lars Vaular. Han har også laget kortfilm for Nowness.

Du kan lese mer om prosjektene i vårt intervju med regissøren.

– Mister L har også lekt litt med reklamefilm på si for å kjenne litt på rollene og forskjellene. Jeg liker godt at han er blodseriøs og angriper oppgaven analytisk. Uansett om det er homage, humor eller ekte kjærlighet. Det er en sunn inngang for å gjennomarbeide en historie og et helhetlig visuelt uttrykk, sier Lyngholm Wittenberg.