Tangram lever videre

Tangram Design går videre som eget aksjeselskap etter nedleggelsen av Bates United.

56503 80cf8 original
På bildet fra venstre: Linda valen, Yngve Hellman, Emelie Spjuth, Ingrid Evensen, Kirsten Bryn, Kiki Plesner-Löfroth, Bente Norum, Thomas Ramberg, Mette Nerhagen, Andreas Normann og Linda Li Bergh. Foto: Tangram

1. februar ser et veletablert, men allikevel nytt byrå verdens lys. Tangram Design AS videreføres etter ast holdingselskapet WPP valgte å legge ned Bates i Norge. Det nye designbyrået består av ni eiere. Enkelte tidligere Tangram-ansatte blir også med videre, men i freelancer-roller.

Tangram Design AS vil samlokaliseres og jobbe tett med det digitale designbyrået Skoghall AS som også har etablert seg etter nedleggelsen. Skoghall skal fokusere på og utfylle Tangram Designs kompetanse med skjermbasert design og brukeropplevelse. Inntil de «perfekte» lokalene er på plass vil begge byråene bli sittende i Holbergsgate 21.

– WPP har hjulpet oss med en avtale som lar oss komme raskt i gang med det nye selskapet. Det har gitt oss bøttevis med inspirasjon og god fart på vei ut i verden, forteller daglig lede Bente Norum.

– Tangram Design skal fortsatt være spesialister på visuell identitet, men ser at det ligger en spennende fremtid i å knytte til seg andre fagfelt som kan komplimentere vår kompetanse. Vi jobber mot en hverdag med bredere og mer tverrfaglige oppdrag som tar utgangspunkt i visuell identitet. Det at vi nå står på egne ben gjør oss til et smidig byrå, som raskt kan tilpasse oss ulike typer oppdrag, avslutter Norum.