Tank åpner Trondheimskontor

Tank er allerede godt etablert med kontorer i Oslo og Tromsø. Nå satser designerne på et nytt kontor i Trondheim, med HK reklamebyrå på eiersiden.

81951 abffc original
Bak: Olav Svartøien (HK), Ina Brantenberg, Bjørn Viggo Ottem og Monica Kvinge (Tank), Dag Berg (HK) og Siri Selnæs (Tank). Foran: Helge Persen (Tank) og Bjarne Berg (HK). Foto: Marius Rua

Trondheim er en by som de siste årene har hatt en eventyrlig utvikling innen alt fra teknologi til mat.

– Det er et stort og voksende marked i en region med energi og skapervilje som vi gjerne vil være en del av, og som vi tror kan nyte godt av vår kompetanse på design som merkevarebygger, sier daglig leder Oslo, Monica Kvinge.

– Tank Trondheim skal drives som våre andre kontorer, med høy faglig kompetanse og i tett dialog med kundene, legger hun til.

HK inn på eiersiden

Kontoret jobber med design som strategisk virkemiddel for å skape sterke visuelle identiteter.

– Mange lokale krefter har tro på etableringen, og folka bak HK reklamebyrå går inn på eiersiden i Trondheimskontoret sammen med Tank. Miksen av lokalkunnskap og kompetansen Tank har opparbeidet seg gjennom 18 år i bransjen skal bane vei for design som et viktig kommunikasjonsverktøy i byen, sier kreativ leder Ina Brantenberg.

Byrået åpner Trondheimskontoret med Siri Selnæs på laget.

– Hun er en av Trondheims beste og mest erfarne designere. Siri har foruten den lokale tilhørigheten lang erfaring fra bransjen, blant annet fra Scandinavian Design Group og Mission, forteller Brantenberg.

– Vi har allerede jobbet for flere kunder i regionen, sier Brantenberg og nevner Røros Kjøtt, Rørvik fisk og Bygda 2.0. Nå gleder oss til å bli en mer etablert ressurs i byen og vi oppfordrer sultne designtalenter til å ta kontakt.Annonse: