Tibe etablerer seg i Oslo

Tibe har kjøpt kommunikasjonsbyrået Gjerholm etter konkurs. – Vi har sett etter muligheter for å starte opp i Oslo, og dette er et miljø som vil passe godt inn, og bli et solid tilskudd til TIBE-gruppen, sier konsernsjef Vetle Hanssen Brevik.

Tibe Oslo
Øverst fra venstre: Henriette Hotvedt, daglig leder, Anna Joëlson, head of design. Nederst fra venstre: Siv Trælvik Breien, head of design, Hilde Brækken Lien, senior designer.

Tibe Gjerholm er i drift fra 2. januar 2024, og består foreløpig av fire ansatte. Den kreative staben har solid erfaring fra kommunikasjons-og designoppgaver for offentlige aktører, organisasjoner og privat næringsliv.

– Vi er glade for å bli en del av solide Tibe fremover, og ser frem til å fortsette samarbeidet med både gamle og nye kunder. Vi vil dra veksel på kapasitet og kompetanse fra våre nye søsterselskaper, og vil også gjøre ytterligere ansettelser i Oslo på sikt, forteller daglig leder Henriette Hotvedt og kreativ rådgiver Siv Trælvik Breien.

Tibe Gruppen har i dag byråer i Molde, Trondheim og Oslo, og er 36 ansatte. Gruppen har erklært vekstambisjoner og ser etter muligheter for å etablere seg i flere byer i nær fremtid.

– I Tibe setter vi innsikt og godt håndverk høyt. Vi jobber særlig med kreative strategier og konsepter, design, digitale tjenester og teknologi. Vi er hele tiden på jakt etter dyktige folk, og søker akkurat nå kreative ressurser til Tibe i Trondheim. Det er bare å ta kontakt, avslutter konsernsjef Vetle Hanssen Brevik.