Tibe vant kampen om Drammen

De neste årene skal TIBE Drammen i kompaniskap med TIBE PR og Catapult Film bistå Drammen kommune med kommunikasjonstjenester.

9384 3b8ce original


Totalt 60 byråer meldte sin interesse hvorav ni leverte tilbud for prestisjekontrakten. Rammeavtalen med Drammen kommune gjelder for 2 år.

– Dette er en viktig jobb for oss. Drammen kommune har stein for stein bygget omdømmet sitt på en måte som legges merke til, derfor var mange reklame- og PR-miljøer sultne på denne kontrakten. Kommunen står nå foran svært mange spennende kommunikasjonsoppgaver og vi gleder oss til å ta fatt på jobben sammen med kommunen, sier Erik Gabrielsen, daglig leder i TIBE Drammen.

I utlysningen fra Drammen kommune ble det lagt vekt på kunnskap om bysamfunn, Drammen og kommunikasjonsprosjekter innenfor miljø.

- Drammen kommune har gjort store investeringer i infrastruktur og i egne innbyggere og satser nå fremtidsrettet på prosjekter for å gjøre byen til et forbilde på miljø. Dette er et område som vi ser fram til å jobbe tett med Drammen på, sier seniorrådgiver i TIBE PR, Kristian Sarastuen.

Illustrasjonsfoto: Tittentem (flickr) (CC)