Følg med på Sesong 1

Tidligere ansatte i Live Nation og HES starter marketing- og promoteringsbyrået Sesong 1. Elise Steffensen, Siri Hjelmbrekke Hveem, Sindre Horseby og Simen Idsøe Eidsvåg skal drive med rekruttering av fans, det være seg til artister, festivaler, enkelteventer, TV-opptak eller -programmer.

84206 a5303 original
Elise Steffensen. Foto: Einar Aslaksen / Pudder Agency
84207 d11f9 original
Sindre Horseby. Foto: Einar Aslaksen / Pudder Agency
84208 2b312 original
Siri Hjelmbrekke Hveem. Foto: Einar Aslaksen / Pudder Agency
84209 1a0ca original
Simen Idsøe Eidsvåg. Foto: Einar Aslaksen / Pudder Agency

Elise Steffensen, Siri Hjelmbrekke Hveem og Simen Idsøe Eidsvåg jobbet tidligere sammen i HES (Haaland, Eidsvåg & Strøm), mens Sindre Horseby sluttet i stillingen som markedssjef i Live Nation i januar i år.

– Vi kjente ikke Sindre fra før, men det var gjensidig kjærlighet ved første kaffekopp. Noen felles venner av oss mente at vi bar på mange av de samme tankene om musikk- og kulturbransjen og at vi burde møtes, sier Simen, som er kreativ leder i selskapet.

– Sindre har en unik og lang erfaring fra digital markedsføring i musikkbransjen og det er gøy å høre på når han blir nerdete og gira og snakker om alle muligheter som ikke blir brukt eller brukt godt nok, avslutter han.

– For meg var det utrolig inspirerende å møte Siri, Simen og Elise. Vi så raskt at ved å putte hodene og erfaringene våre sammen, kunne vi fylle noen av de tomrommene vi mente måtte fylles i musikk- og kulturbransjen, sier Horseby, som er digital leder i selskapet.

Mer kontroll og innsikt

– Vi har funnet nye måter å utnytte synergier mellom konsertvirksomhet og innspilt musikk. På denne måten får eksempelvis en artist mer kontroll og innsikt over dataen sin, slik at denne kan benyttes ved alle typer promotering. Samtidig skaper dette et beslutningsgrunnlag, avslutter han.

Via Instagram-profilen @hvaskalsimengjore har interesserte kunnet følge med på hele prosessen fra før alle fire møtte hverandre til de bestemte seg for å starte sammen. I dag avslørte de hva selskapet skal hete og hva de skal gjøre, og profilen endret navn til @sesong1.

Sesong 1 har kontorer i gamle Landbrukets Hus i Schweigaards gate 34C.