Tinagent signerer ungt fotograftalent

– Torgeir Rørvik er et soleklart valg for Tinagent med sin tverrfaglige tilnærming til foto, sier partner og daglig leder Tina Holth.

Selvportrett Torgeir 1
Selvportrett. Foto: Torgeir Rørvik

Torgeir Rørvik er en initiativrik fotograf som jobber intuitivt mellom flere fagfelt med stor integritet. Han er en enorm ressurs på idéutvikling og bygging av konsepter. Prosjektene viser en tverrfaglig tilnærming, og består ofte av en kombinasjon av fotografi, 3D og animasjon, med et tydelig og sterkt konsept i bunn, sier Tina Holth, partner og daglig leder i Tinagent.

01
All foto: Torgeir Rørvik
02
03
04

– Vi hadde gleden av å overrekke ham «Årets nykommer», under Gullsnitt 2022, og er imponert over hans lidenskap for ny teknologi, og hvordan han nedlegger store ressurser i forkant av hvert oppdrag. Hans karriere har på kort tid skutt fart, med alt fra artister som Dagny og Ruben til digital produktfremstilling som Cubus sin svevende badedrakt, sier partner Cathrine Sigurdsen.

– Min stil kan beskrives som teatralsk, leken og fargerik, og jeg elsker å skape unike universer og bilder som vekker nysgjerrighet. Jeg liker å finne nye løsninger og gjør mye research innen AR, VR og AI. Jeg har det siste året blant annet startet på reisen innen 3D og 3D-fotografering, uttaler Torgeir om eget arbeid.

06
All foto: Torgeir Rørvik
07
08
09
10

Rørvik har Bachelorgrad i Fashion Photography hos Falmouth University i England.

Se mer av fotografens arbeid her: https://tinagent.no/torgeir-ro...