To gull og tre bronse til #Kjærepappa

Mandag morgen ble det kjent at Care Norge-kampanjen har vunnet stort i London International Awards (LIA). Jobben fra Schjærven og Tangrystan endte opp som den eneste norske medaljevinneren.

79731 4ccce original

Drøyt elleve måneder etter lanseringen har #Kjærepappa vunnet priser i de mest prestisjetunge kreativtetskonkurransene over hele verden, inkludert Grand Prize i New York Festivals, gull og sølv i Cannes Lions, hele to Grand Prix og et gull i Cresta Awards samt en White Pencil i D&AD.

Nå kan Schjærven, Tangrystan og Care Norge legge til to gull og tre bronse fra London International Awards i medaljesamlingen.

#Kjærepappa ble premiert av to forskjellige juryer: Den mottok to gull i kategori for TV/Cinema/Online Film i subkategoriene Copywriting og Public Service/Social Welfare, mens den også rasket med seg tre bronse i håndverkskategorien Production & Post-Production for kinematografi, regi og klipp.

«The Reversed Trailer» for Harald A. Møller av TRY/Apt var også nominert, men #kjærepappa endte opp som eneste norske medaljevinneren i London International Awards.

Tangrystan-produsent Beate Tangre synes det er gledelig at kampanjen stadig synes å bevege folk over hele verden. Filmen har nå over 300 millioner visninger.

– Nå rett før det amerikanske valget og med helt jevne meningsmålinger, er det veldig tydelig at steinalderholdninger lever i beste velgående, selv i den vestlige verden i 2016. Derfor er det ekstra oppløftende at folk over hele kloden fremdeles lar seg berøre av budskapet til #kjærepappa og gir filmen både varm oppmerksomhet og lang levetid, sier Tangre til kreativtforum.no.

Det ble delt ut 15 Grand LIAs (Grand Prix) i årets konkurranse, og det var Forsman & Bodenfors’ «Look Who’s Driving» for Volvo FMX som vant den mest høythengende prisen i TV/Cinema/Online-kategorien. Følgende «Årsbeste»-priser ble delt ut: McCann Worldgroup ble Network of the Year, McCann New York ble Agency of the Year, Framestore er årets produksjonsselskap, The Mill er årets postproduksjonshus, Produce Sound, Johannesburg er årets radio- og lydproduksjonsselskap, mens Factory er årets musikk- og lydproduksjonsselskap.

Her kan du se alle vinnerne i London International Awards.


Annonse: