To norske gull i Echo

Både McCann og Proximity tok gull i Echo Awards, som gikk av stabelen i natt i Chicago. McCann vant i tillegg sølv, og Rapp Collins tok også med seg medalje i form av en bronse.

5766 7a173 original


For 4. år på rad sanker McCann Direkte edelt metall i Echo. Denne gangen et gull med jobben «Se mitt kort» for Postbanken, og et sølv til «Nostalgi» for Klart Svar Business-partner. Sistnevnte ble også premiert med bronse i årets i Cannes Lions.
– Vi er selvfølgelig veldig glade, forteller kreativ leder i McCann Direkte, Ingrid Leren Wathne på telefon fra Chicago.
– Dessuten er det ekstra gøy å vinne på kampanjer som gir så gode resultater som denne viste seg å gi, legger hun til.

Gull ble det også til nå nedlagte Proximity BBDO for jobben «Old Lady Plays Bullshit Bingo» for Unitbet, mens jobben «The Enbrel Relaunch» for legemiddelselskapet Wyeth skaffet Rapp Collins en bronse.

Verdensklasse – Dette er en stor dag for norsk DM. Jeg er utrolig fornøyd med Norges samlede innsats. Norsk DM er virkelig i verdensklasse! sier en fornøyd Jens Harrison i Rapp Collins til KF Nyheter.

Harrison ble tidligere i år utpekt til internasjonal Echo-ambassadør for Norge, og er glad på vegne av både eget byrå og den norske DM-bransjen. Rapp Collins-kampanjen er laget av Gisle Bakkalia, Jan Willy Skjølberg og Ann-Jeannette Grønli.
– Kjempemoro å hevde seg i den uttalt vanskelige legemiddel-kategorien. Det er ikke akkurat småpenger som brukes på markedsføring innenfor dette feltet, sier Harrison.

Se «Se mitt kort» for Postbanken her.

Se «The Enbrel Relaunch» for legemiddelselskapet Wyeth her (Rapp Collins).

«Nostalgi» for Klart Svar (McCann) er avbildet øverst i saken, og kan lastes ned som pdf.

McCann-team på gull- og sølvjobbene: Arnt Christian Hansen, Karl Nystøyl, Kjersti Haugland, Einar Nonstad, Kathrine Slapgård, Elisabeth Lassen, Anne Hildremyr, Ina Svarød, Christian Espeseth og Heidi Grønvold.

Teamet på jobben fra Proximity var konsulent Anders Gulbransen, AD Birgitte Kjersem Lund, tekstforfatter Norunn Blichfeldt Schjerven og prosjektleder Line Friberg.

dc126a3d-1728-44ec-b260-be8ff623e3c3.pdf