To problemløsere til Enbjørningen

Enbjørningen, prosjektbyrået som du kan kaste et hvilket som helst problem på, rekrutterer to nye problemløsere.

95629 c6188 original
Fra venstre: Andrea Skinstad, Bjørn Glestad og Malin Berge Appelquist.

Prosjektledertalentene Andrea Skinstad og Malin Berge Appelquist kommer begge fra Emergence School of Leadership.

– Det var litt annerledes å gå inn i en bedrift som ikke er redd for å ta på seg ​alle typer oppdrag. Men siden gode teamprosesser og ny kunnskap er viktig for både Enbjørningen og meg, er dette det perfekte stedet å finne en utfordring eller to, sier Andrea.

Der Andrea skal styre prosjekter som går over tid, skal Malin ha ansvar for oppdrag som skal løses her og nå.

– Fordi vi løser alle problemer må vi bruke maksimalt av egne erfaringer hver dag. Jeg tror min bakgrunn fra retail design vil komme Enbjørningen til gode fordi vi jobber mye med fysiske konsepter. I tillegg jobber vi hele tiden med å skape gode prosesser både internt og med kundene våre, og det er utrolig gøy, sier Malin.

Problemløserbedriften

OBOS, Inmeta, Kitchen, Netlife, Bakken & Bæck, Einar Film og Norsk Landbrukssamvirke er selskaper som kaster problemer på problemløserbedriften. Siden 2016 har Enbjørningen tatt på seg 364 problemer innenfor konferanser, events, filmproduksjoner, strategiarbeid, snekring og detektivarbeid.

– Problemet som måtte løses denne gangen var rett og slett at jeg ikke lenger kunne styre selskapet uten litt seriøs drahjelp. Så da muligheten oppstod for at jeg kunne styrke rekkene med Andrea og Malin, var løsningen åpenbar, sier Bjørn Glestad som er grunnlegger av Enbjørningen.

– For meg er prosjektlederen det samme som kreatøren er for et reklamebyrå, altså en superstjerne, legger han til.