To unge designere til Bleed

Bleed styrker seg på tjeneste- og interaksjonsdesign med ansettelsen av designtalentene Manisa Sanurklang og Irén Andresen.

92640 9153a original
Christoffer Nøkleby, Manisa Sanurklang og Irén Andresen. Foto © Bleed

Bleed ansetter de nyutdannede designtalentene Manisa Sanurklang og Irén Andresen, fra henholdsvis Westerdals og Arkitektur- og Designhøyskolen.

– De to representerer en faglig bredde som passer perfekt med våre ambisjoner fremover, sier daglig leder Christoffer Nøkleby.

– Irén og Manisa tilhører en ny generasjon designere som mestrer flere fagretninger og samtidig har inngående forståelse for teknologi. Denne miksen er viktig for å lage merkevareopplevelser som skiller seg ut, sier partner Kjell Reenskaug som er ansvarlig for experience design i Bleed.

– Drømmebyrået mitt

Manisa Sanurklang har tverrfaglig utdannelse innen både design og IT, med fag innenfor grafisk design og interaksjonsdesign. Hun har også jobbet på prosjekter innenfor tjenestedesign for blant annet SAS og Equinor.

– Helt siden jeg begynte å studere har Bleed vært drømmebyrået mitt. Jeg gleder meg til å gå i gang!, sier Manisa.

Irén Andresen har en mastergrad fra Arkitektur- og Designhøyskolen i Oslo, der hun tok fag innen både grafisk-, interaksjon- og tjenestedesign. I tillegg til studiene har hun erfaring fra konsulentselskapet Itera der hun jobbet i skjæringspunktet mellom design og teknologi.

– Et unikt miljø

– For meg er Bleed et unikt miljø. De oppleves som små og «edgy», samtidig som de jobber med store kunder og er faglig anerkjente langt utenfor Norge, sier Irén.

Miks av kompetanse

– Bleed bruker metodikk som opprinnelig forbindes med tjenestedesign og strategi, men har vårt faglige utgangspunkt i kreativ kommunikasjon og grafisk design. Vår holdning er at metodikk kan læres, mens intuisjon og fingerspissfølelse er medfødt, og må dyrkes. Denne tilnærmingen gjør at Bleed er unikt godt posisjonert for en fremtid der kreativitet blir stadig viktigere i utviklingen av de gode merkevareopplevelsene, sier Nøkleby.

Bleed er et uavhengig designbyrå med studioer i Oslo og Wien. Byrået har totalt 18 ansatte og de omsatte i 2018 for 23 millioner kroner.