To VM-gull til 6.Sans i Porto

6.SANS er det første norske byrået som har klart å vinne to gull i verdens viktigste eventkåring, Best Event World Awards. Det ble en sterk norsk kveld i Porto da også Fieldwork vant en sølv og en bronse, mens JCP vant en bronse.

87318 3f520 original
6.Sans tar i mot gull på scenen i Porto under prisutdelingen Best Event Awards.

Byrået 6.Sans dro hjem fra den internasjonale kåringen Best Event Awards i Porto i helgen med to gull for arrangementet «Mysteriet i Atea City». Av tre nominasjoner ble det gulltrofé i kategoriene Educational/Training Event og Incentive/Teambuilding.

Men 6.Sans var ikke den eneste norskproduserte vinnerjobben: Fieldwork vant både sølv og bronse for «From Roadshow To Awardshow» for PWC i henholdsvis B2B Event og Incentive/Team Building, mens JCP mottok bronse for «T2 Experience And Service Test» for Avinor i Educational/Training Event.

Det er første gang et Norsk Eventbyrå har vunnet to gull under Best Event Awards.

– Det var et meget høyt faglig nivå på både byråer og prosjekter som var nominert. Det å få en slik bekreftelse på at vi virkelig leverer i verdensklasse er utrolig hyggelig, sier Per Morten Bergh, daglig leder i 6.Sans.

Ifølge byrået var det bruk av teknologi som spillmekanismer (business gamification) og oppnådde resultater som skilte dem fra de røkla i den internasjonale konkurransen.