Tolker «Vampyr» med konseptmiddag

En konseptmiddag utenom det vanlige: Anti skal sammen med Hildring Norway og Madeleines Madlaboratorium i Købehavn tolke et av Munchs hovedverk.

39439 67594 original

Det er råvarenes kvalitet, historie og opprinnelse som står i fokus når Hildring Norway sammen med anerkjente kokker og navn fra nordiske kreative miljøer byr på en reise av unike smaker av norsk sjømat og nordiske råvarer.

– I anledning 150-års jubileet til Munch skaper vi unike sjømatopplevelser gjennom en rekke konseptmiddager med navn «Scream Dinners», forteller gründerene av Hildring Norway, Linda Rostad og Christin Flinstad.

Hvert måltid er knyttet til et av Munchs mesterverk, og gjennomføres på en rekke ulike steder. Budskapet omkring tematikken mat og kreative næringer spisses ved å integrere aktører innen råvarer, restauranter, musikk, kunst, kultur, design og arkitektur.

Anti og kreativ leder Kjetil Wold vil i «Scream Dinners Vol. 2» tolke Munchs berømte «Vampyr». Med seg på laget har de noen av Københavns mest fremadstormende konseptkokker fra Madeleines Madlaboratorium og den norske artisten Runhild Gammelsæter.

– Vi ble kjent med Linda og Christin i Hildring Norway gjennom et innovasjonsprosjekt de eier for å øke verdien av norsk sjømat, forteller Kjetil Wold.

– Vi er fascinert av metodikken, fokuset på merkevareopplevelser, kunnskapen og måten de skaper helt unike sjømatopplevelser på tvers av råvarer, kategorier og miljøer. Hildring var tidlig ute med å skape konseptuelle opplevelser rundt norsk sjømat og bærekraftig, naturlig mat, og besitter en kunnskap og et internasjonalt nettverk som er helt unikt i norsk sammenheng.