Torkel og Marcus blir Hausmenn

Hausmann vokser med et rykende ferskt kreatørpar: Torkel Skjolden og Marcus Hassel.

89331 a7aac original
Marcus Hassel og Torkel Skjolden er nytt kreativt team i nylig omdøpte Hausmann.

Tekstforfatter Torkel Skjolden og Art Director Marcus Hassel er ennå ikke ferdige med utdannelsen på Westerdals, men har allerede blitt snappa opp av Terje Banken og resten av gjengen i Hausmannsgate 16.

– Når talenter som dem kommer inn døra er det ikke noe å lure på, sier byråsjef Terje Banken. – Vi er veldig fornøyde med å få dem med på laget.

Kreativ leder Ida Fjeldbraaten stemmer i:

– Torkel og Marcus kom inn med en mappe som imponerte oss. Som team er de utrolig konsept- og idésterke, og som folk er de skikkelig fine, selvstendige og morsomme typer.

Konseptutvikling og idé

Marcus Hassel har tidligere jobbet som designer, men begynte på AD-linja etter at han fant ut at det er konseptutvikling og idéen bak han virkelig brenner for. Torkel Skjolden har vært i sjøforsvaret og har blant annet jobbet med innholdsproduksjon ved siden av tekststudiet. Teamet traff hverandre på Westerdals og har allerede markert seg med blant annet diplom i studentkategorien i Gullblyanten. Duoen er strengt tatt ikke ferdig på Westerdals før til sommeren, men sier de følte seg hjemme hos Hausmann fra dag én i praksisperioden.

– Vi skjønte at det var her vi skulle være. Da spørsmålet om fast stilling kom på bordet var det ikke noe å lure på. Vi er ferske, men har blitt vist tillitt fra dag én, noe som gjør at vi også lærer raskt. Vi får jobbe med flinke folk og inspirerende kunder i et byrå vi har stor tro på fremover!