Torny&Ingrid gikk hjem hos Hjemmelegene

Hjemmelegene inngår samarbeid med Torny&Ingrid. –Skal fungere som en del av markedsavdelingen.

Hjemmelegene tornyogingridx
Godt i gang med nytt samarbeid. Fra venstre Torny Hesle, Ingrid Lea, Mats Bergesen og Ingrid Lund Ehn.

Tech-selskapet Hjemmelegene tilbyr blant annet lege, sykepleier og fysioterapeut på døra i Stor-Oslo og Bergen, i tillegg til helsetjenester på egne klinikker i hovedstaden. Etter en saumfaringsrunde av potensielle samarbeidspartnere i fjor, inngår de nå et tett samarbeid med Torny&Ingrid.

–Vi har høye mål om økt kjennskap og kunnskap rundt våre tjenester, og vi ser at et allsidig team som Torny&Ingrid kan fylle behovet vårt for reklamebyrå på både strategi og kreativitet. I tillegg kan de tilby et tett og fleksibelt samarbeid med raske avsjekker i hverdagen og muligheten til å sitte hos oss innimellom, sier markedssjef i Hjemmelegene, Ingrid Lund Ehn.

Torny&Ingrid har allerede erfaring fra segmentet med digitalt forankrede helsetjenster, etter å ha utviklet flere av fjorårets kampanjer for Maja.no. Avtalen med Hjemmelegene er langsiktig og de blir i stor grad en del av hverdagen og markedsavdelingen.

– Vi er stolte over å bli en del av den dyktige gjengen i Hjemmelegene og gleder oss til å forme kommunikasjonsarbeidet videre. Det krever en god balanse mellom seriøsitet og lekenhet å jobbe med helsetjenester, noe som passer oss godt. Vi skal spisse uttrykket og stemmen til Hjemmelegene for å skape økt oppmerksomhet, kjennskap og engasjement, forteller Torny Hesle i Torny&Ingrid.