Trafikkforsikringsforeningen velger Naug

Etter en byråkonkurranse er det klart at det er Naug som skal hjelpe foreningen med å redusere antall uforsikrede biler her til lands.

91435 a5cba original
Foran fra venstre: Roger Stenseth (TAFF) og Stine Neverdal (Finans Norge). Bak fra venstre: Ida Myhre, Pawel Bilas, Ida Lerfald (Finans Norge), Thorbjørn Naug, Martine Flatlie og Morten Kjærnes.

Trafikkforsikringsforeningen (TFF) er en organisasjon som jobber på vegne av alle norske forsikringsselskaper. TFF krever inn gebyr for uforsikrede kjøretøy, og sikrer oppgjør etter ulykker og bilskader hvis skadevolder er ukjent, utenlandsk eller uforsikret.

Det finnes over 40.000 uforsikrede kjøretøy i Norge, og mange av dem ferdes daglig ute på veiene. Hvis en av disse bilene havner i en ulykke, kan det få store økonomiske og personlige konsekvenser for eieren som ikke er forsikret. Erstatninger som TFF utbetaler, kreves tilbake fra den uforsikrede kjøretøyeieren.

– Mange skrekkeksempler

– Det finnes mange skrekkeksempler der bileiere tror de sparer noen tusenlapper ved å droppe forsikring og i stedet ender de opp som gjeldsslaver, sier Roger Stenseth leder i TFF.

– For oss har dette vært en spennende og viktig oppgave å løse. Det er et viktig samfunnsproblem at så mange kjører uforsikret på norske veier. Dette er en adferd vi skal forsøke å endre, sier kreativ leder Martine Flatlie i Naug.

– Naug har et bredt sammensatt team og svært gode ideer som vi falt for. I denne kam– mange skrepanjen er arbeidet med treffsikkerhet for å nå de rette menneskene ekstra viktig. Vi gleder oss til å samarbeide med Naug. Det sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge, som jobber med kampanjen for TFF.