Tre nye til MediaFront

MediaFront henter inn nye mennesker fra polske Semper Solutions og Gazette.

9666 1cd46 original

MediaFront fortsetter med å rekruttere fra utlandet og åpner dørene for Peter Wojciechowski, Aleksy Goroszko og Gavin Bargus.

Gavin Bargus er seniordesigner med 14 års erfaring innen digitale løsninger. Han jobbet med noen av de første CD-ROM-produksjonene i Irland tilbake på 90-tallet før han flyttet til Oslo og Geelmuyden Kiese. Senere har Bargus jobbet i Grey, Gazette og vært partner i eget selskap. Han blir leder for brukeropplevelser/UX i MediaFront.

Peter Wojciechowski og Aleksy Goroszko pakket sine polske kofferter med erfaringer fra Agencja Informatyczna, Semper Solutions og sitt eget selskap ThinkSmart. Ifølge MediaFront er duoen utviklere med sterk kunnskap og erfaring innen teknologi generelt, og flash/flex/php/mysql/ spesielt. De vil heretter tituleres interactive programmer og interactive developer, og har tidligere vært benyttet som freelancere på back-end og applikasjonsutvikling for MediaFront og andre norske digitale byråer.

MediaFront ble kjøpt opp av McCann Worldgroup i april, men beholder navnet og fortsetter som selvstendig selskap under McCann Worldgroup. Byrået teller nå 26 mennesker fra syv ulike nasjoner.