Tre regissører til Process Films

Markus Gjengaar, Per Gunnar Økland og William Blofeld er de tre nye regissørene hos filmproduksjonsselskapet Process Films.

Markus Gjengaar
Markus Gjengaar.
Per Gunnar
Per Gunnar Økland
William Blofeld
William Blofeld.

Produsent Kristian Kjelman i Process Films presentere sine tre nye regissører slik:

William Blofeld

– William er en allsidig regissør som er vant til å håndtere det meste selv. Med bakgrunn fra billedkunst og grafisk design har han i tillegg evnen til å lage filmer som står ut i en verden fylt av innhold, og har gjort en rekke kommersielle jobber for blant annet Volvo, Tise, McDonalds, Varner-gruppen, XXL og X-games.

Selv sier Blofeld dette:

– Med arbeidet mitt liker jeg å være «hands-on» gjennom hele prosessen, fra bearbeidelse av idé til ferdig online. Gleder meg til å samarbeide med Process, da vi begge bygger på de samme verdiene rundt film og storytelling. Og sammen tror jeg vi vil skape mye rått i fremtiden.

Per Gunnar Økland

– Laserfokus på detaljer, enormt engasjement og erfaring med å lede et bredt spekter av kommersielle produksjoner er noen av tingene Per Gunnar tar med seg når han tester nytt beite i Oslo. Per Gunnar har tidligere gjort arbeider for blant annet Norsk Tipping, Forsvaret, Hennig-Olsen, BN Bank, Frii of Norway og har brukt sommeren på å ferdigstille sin første kortfilm 465.

– Det blir spennende å signere hos Process Films etter flere år på Sørlandet. Kjelman og Pain er to dedikerte mennesker som jeg gleder meg til å reise sammen med, i tillegg til en talentfull registall som jeg er sikker på vil utfordre og skape magi for det kommersielle markedet, sier Økland.

Markus Gjengaar

– Markus er en ung og ambisiøs regissør som finner inspirasjon i billedkunst, visuelle medier og musikk. Han har tidligere jobbet som klipper og motion graphics-artist, og er opptatt av at kreativitet driver effektiv kommunikasjon. Hans mantra er at «Uansett hva jeg gjør og hvem jeg jobber med, gjør jeg mitt ytterste for å bringe kreativitet til bordet.» Markus’ arbeider bærer preg av at han liker å eksperimentere, noe han har vist gjennom en rekke musikkvideoer og kommersielle jobber for blant annet Sensar Marine, Pippin og Be Your Best.

Ny kompetanse

Produsent Kjelman har mer å si om utvidelsen: – Først og fremst gir nysigneringene oss kapasitet til å påta oss mer enn hva Matt Pain og Olav Stubberud har hatt tid til. I tillegg besitter jo disse talentene andre egenskaper og kunnskaper enn de vi har fra før, slik at vi kan utvide horisonten vår. Hovedfokuset vil fortsatt være på sport, bil og andre ting som beveger seg fort utendørs, men vi kan nå også tilby spisskompetanse på områder som dialog, ungdom, produktbilder med mer.

Process har kontorer og studio på Ensjø i Oslo, har produsert kommersielt innhold for norske og utenlandske kunder i 10 år og har blant annet Porsche, Sport 1, Prada, Renault og Red Bull på kundelisten.

Se arbeidene til gutta på prcss.no/directors.