Tre sølv til Fasett

Graphis presenterte nylig boken 100 Best Annual Reports 2010, og Fasett stakk av med hele tre sølv i klassen årsrapporter.



Graphis er et forlag og en internasjonal publikasjon for visuell kommunikasjon, med hovedsete i New York, som gjennom sine årbøker plukker ut og dokumenterer de mest innovative og kvalitativt beste kommunikasjonsløsningene fra hele verden.

Det var rapportene for IVAR, Roxar og Sandnes Sparebank som ble funnet verdige hvert sitt sølv, ifølge Graphis.
– Det er ikke opplagt at et interkommunalt vannverk, en oljeserviceleverandør og en lokal sparebank skal hevde seg i dette selskapet. Dette er oppdragsgivere som på samme måte som oss i Fasett, ser verdien av en gjennomført årsrapport, sier daglig leder i Fasett, Pål Hjorth Berge.

Og én av disse oppdragsgiverne er altså Sandnes Sparebank, der kommunikasjonsdirektør Ingrid Fure Schøpp legger til:
– Vi har mottatt en mengde priser og utmerkelser i årenes løp for årsrapporter og annen kommunikasjon utarbeidet sammen med Fasett. Det er spesielt kjekt når vi som en liten lokal bank kan bli målt mot de store utenlandske selskapene og vinne!

– Så dette synes vi alle selvfølgelig er stas, spesielt med tanke på at vi tok tre av de fire norske prisene som ble delt ut, og at ingen andre vinnerarbeider ble delt ut til de nordiske landene i år, sier Pål Hjorth Berge.

Det siste norske bidraget som fikk sølv var Postens årsrapport, laget av Interkommunikasjon Posten AS.

Fasett AS er et fullservice kommunikasjonsbyrå i Stavanger med 18 medarbeidere.