Trigger høyt på innovasjonskåring

Innovasjonsmagasinet og Innovation Forum Norway gjør opp status på innovasjonsfronten i norsk næringsliv: Trigger brakdebuterer på en 7. plass i kåringen av de mest innovative virksomhetene i Norge. og er eneste kommunikasjonsbyrå på listen.

77159 8337f original
Konsernsjef i Trigger, Preben Carlsen.

Trigger er kun slått av Det Norske Veritas, Norwegian, Schibsted, Snøhetta, Jotun og NTNU, og byrået får spesielt ros for sitt målrettede arbeid for å bidra positivt til samfunnet.

– Trigger har i løpet av fem år vokst til å bli et innovativt og spennende globalt merkenavn innen PR og med kun 40 medarbeidere viser de at det er fullt mulig å være langt fremme uten å være størst. Stort pluss fordi de tør å være tydelige, samt at de bevisst jobber med sosiale innovasjonsprosjekter, heter det i juryens begrunnelse.

Fra kommunikasjonsbyrå til utviklingsbyrå

– Vår satsing på innovasjon er drevet frem av en erkjennelse av at tradisjonell kommunikasjon ikke er nok hvis man skal lykkes med å posisjonere seg for fremtiden. Skal man bety noe for folk i årene fremover må man få på plass en posisjoneringsplattform som gjennomsyrer hele verdikjeden. Det krever mer av oss som rådgivere og det tar vi på alvor, sier Preben Carlsen, konsernsjef i Trigger.

– Nye tider krever at man tilnærmer seg oppgavene man står overfor på nye måter. Derfor har vi lagt ut på en reise fra å være et kommunikasjonsbyrå til å bli et utviklingsbyrå som jobber med å utvikle nye og etablerte virksomheter så de lykkes med å posisjonere seg for fremtiden, fortsetter han.

Dette er Norges 25 mest innovative virksomheter ifølge Innovasjonsmagasinet og Innovation Forum Norway:

  1. Det Norske Veritas
  2. Norwegian
  3. Schibsted Media Group
  4. Snøhetta
  5. Jotun
  6. NTNU
  7. Trigger
  8. Laerdal Medical
  9. Miles
  10. Kongsberg Gruppen
  11. Storebrand
  12. Tomra
  13. Telenor
  14. Opera Software
  15. Ferd
  16. ISS
  17. NOFAS
  18. Agder Energi
  19. Norsk Romsenter
  20. Nortura
  21. Itera
  22. NAF
  23. Statens Innkrevingssentral
  24. Partnership for change
  25. Statoil