Trigger Oslo vant EAT-pitchen 

I konkurranse med flere internasjonale miljøer gikk Trigger Oslo av med seieren da EAT skulle ha nytt byrå.

91116 64d4b original
Bak fra venstre: Babak Behrad og Gunhild Sletten Gundersen (begge Trigger). Nede fra venstre: Hanna Sætre, Magdalena Kamøy, Marianne Vågan (Trigger) og kommunikasjonssjef Simen Sletsjøe i EAT.

I over to år har 30 verdensledende forskere på tvers av helse, ernæring og bærekraft jobbet med «EAT-Lancet Commission on: Food, Planet, Health». En historisk forskningsrapport som skal definere rammene for hva som utgjør et sunt og bærekraftig kosthold, for både mennesker og miljøet.

Rapporten blir publisert i tidsskriftet The Lancet, og skal lanseres globalt i januar. Nylig ble Trigger Oslo valgt som samarbeidspartner for lanseringskampanjen.

– EAT ble grunnlagt for å finne svaret på et tilsynelatende enkelt spørsmål: Hva er et kosthold som er både sunt og bærekraftig? Nå, etter flere års hard arbeid, gleder vi oss til å dele svaret med hele verden. Trigger utfordret oss på de riktige punktene med et optimistisk løsningsforslag, som vi tror har global appell. Vi gleder oss til å se hvilke frukter samarbeidet vil bære, sier Simen Sletsjøe, kommunikasjonssjef i EAT.

Viktigere enn noen gang

Oppdraget innebærer blant annet kreativt konsept for forskningsformidling, bistand med redaksjonell PR og sosiale medier i forbindelse med lanseringen av forskningsrapporten.

– Etter FNs klimarapport sist uke, føles dette prosjektet viktigere enn noen gang. Det er derfor utrolig spennende å få jobbe med EAT på lanseringen av sin rapport, som vi tror vil få enda flere til å forstå hvilke konkrete endringer som bør gjøres hvis vi skal ha mulighet å nå klimamålene, sier kundeansvarlig og partner Marianne Vågan i Trigger.

– Å få jobbe med et så viktig tema og sammen med en aktør som EAT, er en oppgave vi tar på oss med stor ydmykhet og stolthet. Jubelen sto i taket da vi fikk beskjeden fra EAT om at vi ble valgt og nå gleder oss skikkelig til å sette i gang, sier daglig leder og partner Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.