Trine Guttulsrød blir partner Tinagent

Foto- og filmselskapet Tinagent satser på egne ansatte.

Bredde cropx
Fra venstre: Tina Holth-Jacobsson, Cathrine Sigurdsen og Trine Guttulsrød. Foto: Trine Hisdal, Tinagent

– Allerede i vårt første møte med Trine, skjønte vi at hun hadde kvaliteter på mange plan, og så et stort potensial. Vi gikk raskt for ansettelse, og siden 2019 har hun holdt en stø hånd på rattet på byråets film- og fotoproduksjoner. I en bransje med store krav til presisjon og korte frister viser hun gang på gang faglig kompetanse, et kaldt hode og en solid gjennomføringsevne, sier partner i byrået, Cathrine Sigurdsen.

– Det er veldig stas å gå inn på eiersiden, og bli partner i Tinagent. I 4 år har jeg jobbet med noen av Norges dyktigste fotografer. Ikke bare er de visuelt sterke, men også skikkelig hyggelige folk å jobbe med. Jeg har i de siste årene sett et økende behovet for film og stillsproduksjoner i kombinasjon, og jeg er stolt over at Tinagent er en av de få aktørene som tilbyr dette. Jeg har mange spennende tanker om utviklingen av selskapet, og gleder meg til veien videre!, sier Trine Guttulsrød.

– At Trine i tillegg er høyt verdsatt av kollegaer og kunder gjør henne til en naturlig del av Tinagents fremtid, sier daglig leder og grunnlegger, Tina Holth-Jacobsson.

– Vi ønsker Trine varmt velkommen som partner!