TRY kåret til Beste uavhengige byrå i Epica

Med Grand Prix, to gull, fire sølv og en bronse er TRY det mestvinnende uavhengige byrået i årets utgave av den internasjonale Epica-konkurransen.

80205 76e54 original

TRY gikk til topps som mestvinnende uavhengig byrå i årets Epica-konkurranse, som har foregått i denne uken. Det er klart etter gårsdagens prisutdeling i Amsterdam, der TRY mottok Grand Prix i Print-kategorien for «Brad er single»-jobben for Norwegian, som også vant gull i samme kategori samt et gull i kategorien Humour. TRY vant også sølv for både Telenor, Talkmore, Finn og Norsk Tipping, samt en bronse for TINE.

I samme konkurranse har POL vunnet et gull og et sølv for NRK TV-aksjonen, et sølv for NSB og en bronse for Mester Grønn. Kikkut har vunnet gull og sølv for Rusken, McCann har vunnet sølv for Tine, mens Kitchen vant en bronse for LHL.

Dette ifølge Kampanje, som er eneste norske nettsted med tilgang på nyheter fra Epica (konkurransen er litt snodig i formen, da nyhetene derfra bare deles videre med mediene som er med på å juryere den).