TRY Råd satser internasjonalt sammen med KREAB

TRY Råd har inngått et samarbeid med det internasjonale kommunikasjonsbyrået Kreab. Med samarbeidet blir TRY Råd en del av et globalt rådgivningsmiljø med kontorer i 25 land. Samtidig flytter Kreab Norway inn hos TRY i Øvre Slottsgate.

KT3 A2384x
TRY Råd og Kreab flytter i februar sammen inn nye og større lokaler i TRY-huset. Fra venstre: Bård Hammervold, partner i TRY Råd, Sindre Beyer, adm. direktør i TRY Råd og Sturle Lyberg, managing partner i Kreab Norge. Foto: TRY Råd

– Behovet for å styrke oss internasjonalt og da særlig i Norden har økt kraftig den senere tiden, sier Sindre Beyer, administrerende direktør i TRY Råd.

– Vi har lett lenge etter en sterk partner som også har kompetanse på finansiell kommunikasjon, og er stolte over å få representere Kreab her i Norge. Vi har samarbeidet med Kreab på prosjektbasis siden høsten 2019, og fant nå ut at tiden var inne for å formalisere samarbeidet, forteller Beyer.

Globalt rådgivningsmiljø

Kreab, som ble etablert i Stockholm i 1970, er et internasjonalt kommunikasjonsbyrå med 500 ansatte fordelt på 25 land. Byrået har spesialkompetanse innen Public Affairs, finansiell kommunikasjon og selskapskommunikasjon. I Norden har Kreab kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Kreab Norway ble etablert i 1999, og er en del av Kreab Worldwide.

– Med TRY Råd på laget, styrker vi oss ytterligere i Norden, sier Charlotte Erkhammar, administrerende direktør i Kreab Group. Vi er allerede godt etablert i Sverige, Finland og Danmark og er glade for at vi nå kan tilby våre globale kunder enda bredere kompetanse i Norden generelt og Norge spesielt.

Representerer Kreab i Norge

Samarbeidet betyr at TRY Råd skal representere Kreabs kunder i Norge og bruker Kreabs merkevare overfor Kreabs kunder. Samarbeidet påvirker ikke TRY Råds egne kunder. Beyer sier han er vant til å jobbe med flere hatter.

– På TRY-Huset er vi vant til å jobbe med flere hatter. Det kommer naturlig for oss som jobber i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Det kundene våre vil merke, er at vi nå også kan levere internasjonalt, ved å tilby våre egne kunder her i Norge global støtte fra Kreabs ekspertteam i 25 land, forklarer Beyer.

Flytter inn hos TRY

Sturle Lyberg fortsetter som daglig leder i Kreab Norway. Nå skal han flytte inn hos TRY Råd i Øvre Slottsgate.

– Etter å ha jobbet noen år i et lite kontorfellesskap ser jeg frem til igjen å bli en del av et større og bredere kompetansemiljø, sier Sturle Lyberg, Managing Partner i Kreab Norway.

– Dette blir bra for Kreabs kunder i Norge, og ikke minst Kreabs internasjonale kunder som ønsker bistand i det norske markedet. For egen del blir dette en fin avslutning på en snart 30-årig karriere i norsk kommunikasjonsbransje, over 20 av dem i Kreab, sier Lyberg.