Tusenvis vil jobbe på IKEA

De siste ukene har IKEA flørtet intenst for å sjarmere sørlendinger til å søke på en av 250 stillinger på nye IKEA Sørlandet. Resultatet ble nesten 2000 søknader.

5701 e021a original
5702 b9ba4 original
5703 d1ef8 original
5704 d002f original


Ved hjelp av en skreddersydd datingside på internett og spesiallagde kontaktannonser har IKEA flørtet intenst med jobbsøkende sørlendinger. Og responsen lot ikke vente på seg, ifølge varehussjef Solrun Hitland.
– Etter bare noen dager hadde vi fått inn nok søknader til å fylle opp alle de 250 stillingene. Nå har vi fått inn nesten åtte søkere per stilling. Det er utrolig hyggelig at interessen er så stor. Vi er helt overveldet, sier Hitland.

Over 12.000 har vist interesse
. Hele 12.142 personer vært innom datingsiden www.ikeaflort.no for å lese mer om stillingene og flørte med IKEAs medarbeidere. Av disse har omtrent hver sjette endt opp med å søke på en stilling.
– Flørtekampanjen er et resultat av at vi ville signalisere at vi går fra et avstandsforhold til et langvarig samboerskap når vi nærmer oss åpning til høsten. Jeg kan ikke si annet enn at det er deilig å ha draget, sier Hitland.

Et deilig luksusproblem
. Nå som varehuset går i gang med utvelgelsesprosessen.
– Vi har fått et skikkelig deilig luksusproblem. Vi hadde aldri trodd responsen skulle bli så stor og arbeidet med å velge ut kandidater til jobbintervju blir både vanskeligere og mer tidkrevende enn vi hadde regnet med. Men nå er vi heldigvis helt sikre på at vi finner de riktige menneskene som må til for at vi skal skape et hjemmeinnredningseventyr på Sørlandet. Det er vi svært glade for, sier Hitland

Varhuset tar sikte på at at alle ansettelsene skal være unnagjort innen juni.

MediaFront, Meat Digital og Peto PR står bak kampanjen.