TV-aksjonen til Ernö

TV-aksjonen Norsk Folkehjelp har valgt Reklamebyrået Ernö etter en byråkonkurranse.

10344 63f07 original

NRKs årlige TV-aksjon går av stabelen søndag 23. oktober og i år er det Norsk Folkehjelp og deres arbeid med å rydde miner og klasebomber som skal samle, mobilisere og engasjere det norske folk.
– Vi er veldig fornøyde med å ha Reklamebyrået Ernö med på laget. De har kompetansen, erfaringen og entusiasmen vi trenger for å lage tidenes beste TV- aksjon, sier kommunikasjonsansvarlig Henning Brikt Andersen i TV-aksjonen Norsk Folkehjelp.

Hver dag drepes og lemlestes uskyldige mennesker av miner og klasebomber som ligger igjen etter krig og konflikt. Norsk Folkehjelp er med og fjerner denne trusselen, og hver eneste dag graves frem og uskadeliggjøres det miner, klasebomber og annen ueksplodert ammunisjon.

Fjerner frykten. Men kanskje aller viktigst er det at minerydding fjerner frykten. Og når frykt blir til trygghet, åpnes muligheten for gjenoppbygning og utvikling.
– Norsk Folkehjelp sin visjon er solidaritet i praksis, og det er også dette TV- aksjonen handler om: Å gjøre en aktiv handling for å gjøre godt for andre, enten gjennom å bidra som bøssebærer eller å åpne lommeboken. Vi i Ernö er glade, stolte og ikke minst ydmyke over å bli invitert inn i årets viktigste dugnad, sier Henrik Øinæs Habberstad i Ernö.

Teamet hos Ernö er Morten Foss, Eirik Hovland, Tom Rainer Thuv, Mette Løland, Maria Lima og Henrik Øinæs Habberstad.

Foto: folkehjelp (CC)