TV-aksjonen velger POL

TV-aksjonen NRK 2015 er tildelt Regnskogfondet og deres omfattende arbeid for å bevare regnskogen i samarbeid med menneskene som bor der. POL har for andre år på rad fått oppdraget med å mobilisere bøssebærerne.

58276 88cf8 original
Fra venstre: Thorbjørn Rud, Ina Egelandsdal, Maja Folgerø, Petter Bryde, Snorre Martinsen, Monika Augustsson, Maren Jacobsen (markedsansvarlig TV-aksjonen), Maren Bleskestad (kommunikasjonsansvarlig TV-aksjonen) og Kari Bucher (TV-aksjonsleder).

Kampanjen POL utviklet for NRK TV-aksjonen 2014, som gikk til Kirkens Nødhjelps vannprosjekter, vant Grand Prix, tre gull og et sølv i Gullblyanten 2014.

Nå har byrået på ny fått oppgaven som samarbeidspartner på kommunikasjon, etter en konkurranse med flere andre byråer involvert.

POL tar nå fatt på oppgaven med å hjelpe til med å mobilisere 100.000 bøssebærere.

– POL leverte en strålende kampanje i fjor, og nå gleder vi oss til å ta fatt på årets arbeid. 2014 ble et rekordår både med tanke på antall bøssebærere og innsamlingsresultat. Vi er trygge på at POL vil engasjere og mobilisere hele det norske folk til verdens største dugnad den 18. oktober, sier Maren Jacobsen, markedsansvarlig i TV-aksjonen.

Monica Augustsson, daglig leder i POL, er både stolt og glad for å jobbe med TV-aksjonen igjen, og da spesielt med Regnskogfondet.

– Regnskogfondet gjør en fantastisk innsats for verdens felleskap. Ødeleggelsen av regnskoger er en av vår tids aller største katastrofer, og har ringvirkninger for alle som bor på jorden. Å kunne bidra med å bevare noe av det som er igjen, er både meningsfullt og viktig, sier Augustsson.

Teamet hos POL er:
  • AD Thorbjørn Ruud og Snorre Martinsen
  • Tekstforfatter Petter Bryde og Maja Folgerø
  • Prosjektleder Ina Egelandsdal
  • Konsulent Monika Augustsson
  • Formgiver Ole Jakob Bøe Skattum, Jone Fjellstad og Christian Lauritzen