Tysk heder til Halvors

Tank Design har vunnet sølv i The Design Award of the Federal Republic of Germany for pakningsdesignet til Halvors Tradisjonsfisk.

7099 803c9 original
7100 5b390 original
7101 c0ac3 original

Dette er ikke første gangen Tank har vunnet pris for Halvors-designet. Jobben har også vunnet i Pentawards, Merket For God Design og Visuelt (og sikkert flere vi ikke husker i farten). At designet har vunnet pris er faktisk et av kriteriene for å bli vurdert i den tyske kåringen.
– I et stort og krevende sjømatmarked har Tank Designs moderne designutforming medført uvurdelig gjennomslagskraft for oss og bidratt til en sterk salgsøkning i butikk. Tank Design har gjennom sitt designarbeid med Halvors skapt stor oppmerksomhet om Norsk Tørrfisk. Sannsynligvis mer oppmerksomhet enn en hel tørrfisknæring har skapt på flere tiår, sier Halvor Hansen fra Halvors Tradisjonsfisk.

The Design Award of the Federal Republic of Germany er landets fremste designdistinksjon nettopp fordi de har så strenge kriterier: Jobben må ha vunnet en nasjonal eller internasjonal pris tidligere. Dessuten kan du ikke nominere jobben selv, det er det et av flere departement i den tyske statsadministrasjonen som gjør.

Målet med prisen er å fremme designjobber som har vist seg å være sterke over lengre tid. Samtidig kan ikke jobben være eldre enn fem år.