Ukjent gull til JCP/Ekko Agency og GK i IN2 Sabre

Ifølge hjemlige bransjemedier var Triggers gull den eneste premien til et norsk byrå i årets Sabre Awards (PR-EM). Det trodde også JCP Nordic/Ekko Agency og Geelmuyden Kiese, inntil det kom en hyggelig overraskelse i posten midt i fellesferien.

93975 aafeb original

Gullet til JCP og Ekko Agency gikk til kampanjen «OBOS 24», der det ble gjennomført 24 lokale festivaler på like mange timer. Kampanjen har tidligere i år blitt belønnet med flere internasjonale priser, og fokuserte på OBOS’ sponsorat av musikkfestivalen Oslo Sommertid. Kampanjen var et samarbeid mellom JCP Nordic, Ekko Agency, Atomic Soul og OBOS. Kampanjen ble premiert med seier i kategorien «Podcast & Music» i innovasjonsprisutdelingen.

Geelmuyden Kiese vant også et «ukjent» gull, denne for kampanjen «72 timer» gjort for DSB i kategorien Best Media Partnership.

To diplomer

I tillegg til det etterlengtede gullet, ble «OBOS 24» også tildelt Certificate of Excellence i IN2 Sabre-kategorien Best use of social network. I tillegg fikk JCP PR & Advertising også et diplom i Podcast & Music for arbeidet byrået har gjort for Nobels Fredssenter med prosjektet «Låta som forandret verden».

– Vi er utrolig stolte av både «Obos24» og «Låta som forandret verden» og var selvfølgelig skuffet da vi trodde at vi ikke nådde opp i Sabre. Det var derfor en særdeles hyggelig sommeroverraskelse å få en pakke med gullpokal og to diplomer i kontorposten etter ferien, sier Kim Reksten Grønneberg, som er ansvarlig konsulent for begge prosjektene i JCP.