Uncle Grey inn i Bates

Bates overtar Uncles aktiviteter. De to WPP-eide byråene samles i Holbergsgate 21 og vil ledes av administrerende i Bates, Pål Trælvik.

6367 a3cb9 original

– Uncle Greys styrker innen produksjon og kjøpesenterkompetanse blir et godt supplement til Bates United, sier Pål Trælvik.

Bates vil etter dette bestå av mer enn 70 medarbeidere og vil være WPPs eneste reklamebyrå i det norske markedet. Bates er dermed representant i Norge for både Grey, Young&Rubicam, Ogilvy og JWT. Dette sikrer at Uncle Grey fortsatt vil være representert i markedet.

– Vi vil ivareta Greys nasjonale og internasjonale kunder, og samarbeide tett med Greys nettverk i både Norden og verden forøvrig, sier Trælvik.

Står sterkere – Jeg er meget tilfreds med at våre respektive internasjonale nettverk har kunnet se en klar fordel i at våre to byråer går sammen i det norske markedet. Vi står sterkere og vil gjøre besparelser på både husleie og administrasjon, sier Rune Skalstad, administrerende i Uncle Grey.

Rune Skalstad vil bruke de kommende månedene på å avslutte sine oppgaver i Uncle Grey. Etter at dette er gjennomført vil han søke nye utfordringer.