AD til Naug & Venner

Naug & Venner hanker inn AD-talentet Christian Husan (24) rett fra skolebenken. Han ble ansatt i byrået allerede før bacheloren er levert.

89614 b9e89 original
Christian Husan, fersk Art Director i Naug & Venner.

Naug & Venner ansetter Christian Husan som AD. Christian er 24 år og gjør i disse dager ferdig sin bachelorgrad i grafisk design på Høyskolen Kristiania.

– I Christian har vi funnet en AD som har potensial til å nå veldig langt gjennom sin lidenskap for visuell historiefortelling. Christian er en skikkelig fin fyr som vil være med å utfordre kundene våre og løfte oss kreativt. Vi følger nøye med på unge talenter og må plukke dem raskt, sier kreativ leder Martine Flatlie.

Han har bakgrunn fra blant annet Forsvaret, retailbransjen, norsk mote og Oslos spirende kunstscene der han er partner i Galleri Lyssky.

– Naug & Venner er et spennende byrå med store ambisjoner. De er opptatt av å gi hver enkelt ansvar og mandat, det tror jeg er veien til suksess. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang og få jobbe med dyktige mennesker på spennende merkevarer som Ali kaffe, Evergood og BMW, avslutter Husan.