Unge designere til Cannes

To Bergens-baserte grafiske designere, Eric Amaral Rohter og Sindre Holm er valgt ut til å representere Norge i Young Lions Design.

45790 95f40 original
Eric Amaral Rohter og Sindre Holm. Fotograf: Ole Marius Fossen

Designerne Eric Amaral Rohter og Sindre Holm fra Anti i Bergen, får muligheten til å bryne sine ferdigheter mot likesinnede i Cannes. De to er valgt ut som Norges representanter til den internasjonale konkurransen Young Lions Design som arrangeres under Cannes Lions i juni.

– Muligheten til å treffe et verdensomspennende kreativt miljø er uvurderlig for oss. Det muliggjør utveksling av ideer, tankesett, metodikk, og vi får delt vår kunnskap med resten av miljøet. Vi ser absolutt nytten av å høre og lære av dyktige kolleger utenfor Norge, uttaler Rohter og Holm.

– Våre individuelle kunnskapsområder og interesser utfyller hverandre naturlig. Vi er begge designere og kreatører som jobber med design, teknologi, merkevarebygging og kommunikasjonsstrategi, sier de to.

Grafill-samarbeid

Den årlige 24-timers konkurransen har via CAPA inngått et samarbeid med Grafill om å finne et dyktig team til kategorien Design.

– Selv om design ligger mitt hjerte nær, er bransjen litt på siden av vår kinohverdag. Derfor er det viktig for oss å ha den riktige samarbeidspartneren når vi skal finne de største talentene innenfor bransjen. Selv om dette var første året har Grafill vist seg som perfekt. Jeg håper vi kan gjenta suksessen neste år, sier CAPAs Espen Strand Henriksen.