Utsetter Cannes Lions

Festivalen i Sør-Frankrike vil ikke foregå som planlagt i juni. Cannes Lions vurderer nå å følge beredskapsplanen om å arrangere festivalen i oktober, men ingenting er sikkert ved nåværende tidspunkt.

96308 afc4b original

Arrangørene bak Cannes Lions annonserte i dag at festivalen i juni er utsatt. Avgjørelsen kom til etter tett kommunikasjon med franske helsemyndigheter samt ordførerens kontor i Cannes.

«Vi anerkjenner de utfordrende omstendighetene som møter oss alle som samfunn, og vi vil fortsette å ha samtaler med våre kunder og partnere mens vi setter igang beredskapsplanen og samarbeider om å sikre at vi kan hedre verdens beste kreativitet i 2020. Førsteprioriteten et er helsen og sikkerheten til kunder, ansatte, sponsorer og andre partnere», skriver festivalen i en melding.

Styreformann Philip Thomas i Cannes Lions kommenterer: – Den globale situasjonen er dynamisk og i rask forandring, dermed følte vi at det var kritisk å være transparente om festivalen i juni så snart som mulig. Vi vil fortsette vår tette kontakt med kundene mens vi utvikler planene våre videre.

Ifølge daglig leder Simon Cook har samarbeid aldri vært viktigere: – Bransjesamfunnet vårt står overfor utfordringer de aldri tidligere har møtt. Vi er nå fokusert på å planlegge festivalen, og vårt bankende hjerte, Løvene, for å sikre at det er mulig å anerkjenne det ekstraordinært gode arbeidet som bransjen bidrar med i forretningslivet, i organisasjoner og i samfunnet generelt.