Vålerenga Hockey til Circus

Framover skal Circus Reklamebyrå hjelpe Vålerenga Hockey med å lage reklame. Begge parter sier at samarbeidet er gull.



Vålerenga Hockey er Norges mestvinnende idrettslag og kan skilte med intet mindre enn 25 Kongepokaler og 26 seriegull. Men selv om Circus ikke er en like merittert gjeng, føler de seg godt skikket til å hjelpe Vålerenga med å vinne publikums gunst og medias oppmerksomhet.
– I den senere tid har vi sett behovet for en mer målrettet og spisset markedsføring. Da vi skulle velge reklamebyrå var det viktig for oss å finne noen som skjønner ishockey og ikke minst hvilken arv de forvalter når de lager reklame for Vålerenga. I Circus jobber det sånne folk, sier Vålerenga-direktør, Jan Tore Kjær.

På tide å besøke Jordal
Den første jobben fra Circus er et radiokonsept som skal minne Klanen på at de kanskje bør ta seg en tur til Jordal snart. Ikke bare for å se Vålerenga knuse et eller annet kålabilag fra utkantnorge, men også for å friske opp den kollektive sanghukommelsen til Vålerenga-spillerne.
– Radiospottene er spilt inn med skjult mikrofon i Vålerenga-garderoben, og det vi hører er dessverre sørgelig lytting. Mange av spillerne husker ikke lenger de gode, gamle heiaropene, det er rett og slett altfor lenge siden Klanen har vært på Jordal og sunget, sier Hans Christian Grønn, kreativ leder i Circus.

Spottene er tatt opp i smug (det påstår i hvert fall byrået) og er produsert av Sagveien Resort. Klikk på Play-knappen i mediespilleren for å høre spottene.

1369cd51-0a59-4eea-9643-135c86e0dbce.mp3

5bd8682e-edfe-4433-b7ec-f08e37e6f8d1.mp3