«Valkyrien»-regissøren til Rollo Tomasi

Erik Richter Strand blir den sjette regissøren tilknyttet produksjonsselskapet.

82488 e1965 original
Erik Richter Strand

De to siste årene har Erik Richter Strand jobbet som hovedforfatter og regissør på dramaserien «Valkyrien», som går på NRK i disse dager. Før det jobbet han med «Okkupert», og han har også regissert fire spillefilmer. Nå er han klar som ny regissør i Rollo Tomasi.

Richter Strand er ikke ukjent med reklame, han har jobbet med kunder som Nora, Byggmakker og NetCom under sine år i Pravda. Før det var han fem år i Moland Film (nå One Big Happy Family). Regiutdannelsen har han fra Den norske Filmskolen og nå er han altså klar for nye oppdrag i Rollo Tomasi, som nå kan skryte av hele seks regissører i stallen.

Gleder seg til reklamejobbing

– Jeg gleder meg til å jobbe med reklame igjen etter en periode med lange prosjekter og mange dager på sett. Rollo Tomasi har styrt opp til å bli et spennende miljø med svært dyktige regissører og produsenter. De har det siste året gjort veldig mange fine prosjekter og det er allerede spennende ting på gang som jeg skal se på, sier han.

– Dette er stor stas! At Erik nå gjerne vil jobbe med reklame igjen og velger å komme til oss. Han har en faglig dyktighet og engasjement for det han jobber med, og han har noen fantastiske prosjekter under beltet som våre kunder vil kunne dra stor nytte av fremover. Pluss at han er en kjempehyggelig fyr. Jeg har jobbet på mange produksjoner med han tidligere og han er en dyktig personinstruktør, smidig og sympatisk, sier produsent Simen Bang-Hansen.


Annonse: