Vant studentplass i Cannes

Martine Munthe-Kaas representerer Norge som 1 av 35 studenter fra hele verden på Roger Hatchuel Academy under Cannes Lions.

89900 1bde7 original
Martine Munthe-Kaas deltar på Roger Hatchuel Academy i Cannes Lions sammen med 34 andre kreatørspirer fra hele verden.

Hvert år arrangeres det en landsdekkende konkurranse for studentkreatører under 24 år, der én får muligheten til å delta i studentprogrammet Roger Hatchuel Academy under Cannes Lions-uka. I år var det Martine Munthe-Kaas fra Reklame og merkekommunikasjon på Høyskolen Kristiania som gikk seirende ut av konkurransen.

Roger Hatchuel Academy ble opprettet 2003, og folk som Bob Greenberg (R/GA) og David Droga (Droga5) har tidligere forelest på kurset. I tillegg til kursingen får studentene tilgang til hele programmet på festivalen, alle prisutdelingene og Young Lions-festene. Studentene får også mulighet til å være tilstede ved juryering.

Munthe-Kaas gikk seirende ut med en oppgavebesvarelse for Unicef om mobbing. Hun har høye forventninger til uken.

– Jeg tror det blir høyt tempo, mye å få med seg, og ikke minst veldig gøy og lærerikt. Jeg håper jeg får masse lærdom og nye kontakter jeg kan ta med meg hjem igjen til Norge, sier hun.

– Martine vil få en opplevelse hun aldri vil glemme. Jeg skulle gjerne vært i hennes sko akkurat denne uken, sier Cannes-representant i Norge, Espen Strand Henriksen.